Verden fram til i går

Verden fram til i går - Jared Diamond | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jared Diamond
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Verden fram til i går.pdf
ISBN
7468084115431

BESKRIVELSE

""Fascinerende, klokt og utfordrende"" - Stavanger AftenbladDe fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Møtene med Amazonas-indianere eller urbolkningen på Ny-Guinea minner oss på at det ikke er lenger siden enn ""i går"" at vi alle var jegere og sankere, og at vi fortsatt lever i kropper som er bedre tilpasset steinalderen enn livet med iPhone.Verden fram til i går gir en slående framstilling av menneskehetens fortid slik den artet seg i millioner av år. I sin mest personlige bok hittil viser Jared Diamond at dagens representanter for denne fortiden kan inspirere oss til å endre livene våre på en rekke områder, enten det gjelder helse, barneoppdragelse, eldreomsorg eller håndtering av risiko og konflikter.

FOTO: Foto: Jessica Taylor / Underhuset / AP / NTB scanpix Tre ganger tidligere i høst har statsminister Boris Johnson argumentert heftig for et nyvalg. Det går til helvete. På grunn av mine venner.

I et bredere historisk perspektiv var det først ? i går? at menneskene tok steget fra jegersamfunn til våre moderne liv. Kjøp Verden fram til i går fra Bokklubber ' 'Fascinerende, klokt og utfordrende' ' - Stavanger Aftenblad De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Kjøp Verden fram til i går fra Bokklubber ' 'Fascinerende, klokt og utfordrende' ' - Stavanger Aftenblad De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer.

RELATERTE BØKER