Strikk meir til nøstebarn

Strikk meir til nøstebarn - Kathrine Gregersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathrine Gregersen
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Strikk meir til nøstebarn.pdf
ISBN
6055709732631

BESKRIVELSE

Boka Strikk til nøstebarn av Kathrine Gregersen kom i 2007 og vart ein formidabel suksess. No kjem oppfølgjaren .! Kathrine Gregersen har utvikla nye oppskrifter og laga boka Strikk meir til nøstebarn. Ingen av oppskriftene er publiserte tidlegare. Plagga er også denne gongen prega av begeistringa for det enkle og praktiske. Gregersen likar fine og gode bruksplagg som er enkle og artige å strikke. Denne boka inneheld flest oppskrifter til barn og fleire til vaksne enn den første boka, men også gode babyoppskrifter. Dei fleste oppskriftene er lette å strikke, men på nokre er det litt meir å bryne seg på. Garnet er det same gode: merinoull, silkeull og angoraull frå Nøstebarn. Nøstebarn brukar rein ull som ikkje er kjemisk behandla. Det gjer det trygt både for miljøet og for oss som skal strikke og bruka plagget. Garnet er godt å strikke av og det er eit vell av fine fargar å velje i. Bla i boka

Ho er tynn og lett, men varm og god og hive på seg. Boka heiter Strikk meir til nøstebarn og er ein oppfølgjar til Strikk til nøstebarn. Denne boka kom i 2007 og er ei samling av oppskrifter som Nøstebarn hadde før eg starta i 2003 og oppskrifter eg laga for Nøstebarn.

Legg i handlekurv. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning ... Strikkeboken 'Strikk til nøstebarn' som kom ut i 2007, gis nå ut som paperback! Da boken først kom ut var tanken at den skulle samle Nøstebarns gode strikkeoppskrifter mellom to permer.

RELATERTE BØKER