Samlede dikt 3

Samlede dikt 3 - André Bjerke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Bjerke
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Samlede dikt 3.pdf
ISBN
9329840202551

BESKRIVELSE

Samlede dikt 3 inneholder 3 diktsamlinger av André Bjerke fordelt på 4 CD-er. Diktsamlingene er: DEN HEMMELIGE SOMMER (1951) - 2 CD-er PRINSESSEN SPINNER I BERGET (1953) - 1 CD SLIK FRØET BÆRER SKISSEN TIL ET TRE (1954) -1 CD (Til informasjon: André Bjerke Samlede dikt på lydbok, fremført av Vilde Bjerke, finnes nå tilgjengelig komplett. Lydbokverket er nå på lager på Forlagssentralen i en elegant samleboks, beige utenpå og vinrød inni, med utdrag av håndskrevne dikt av André Bjerke utenpå, samt et flott forsidebilde av forfatteren, tatt da han fremførte sin prolog "En seiler og en konge" for kong Olav på hans 70-års dag i Colloseum. Samleboksen har ISBN nummer 9788299923323, og inneholder 17 diktsamlinger på 17 CD-er, fordelt på 5 CD-samlinger, i tillegg til en lekkert liten gjennomillustrert biografi om André Bjerke (et minneskrift). Minneskriftet inneholder mye nytt og unikt stoff om André Bjerke, som ikke har vært vist offentlig før: Bla. bilder fra Bjerke-familiens private fotoarkiv: et barnebilde av dikteren og bilder av Bjerke, Odd Eidem og Carl Keilhau; utdrag fra André Bjerkes barnediktsamling, hans håndskrift som 7-åring og 10-åring, håndskrevne diktfragmenter; en tegning og to silhuetter av laget av dikteren selv, Odd Nerdrums oljemaleri av André Bjerke, Gösta Hammarlunds portrett av Bjerke som henger på Theatercafeen i Oslo, dessuten nytt og interessant stoff om André Bjerke. Minneskriftet har, i tillegg til en grundig biografi av Oddvar Granly, også uttalelser om ulike sider av Bjerke skrevet av William Nygård, Jan E. Hansen, Øystein Brekke, Peter Normann Waage, Bjørn Carling, Lars Roar Langslet og Vilde Bjerke, samt en fin oversikt over Bjerkes priser, utmerkelser og utgivelser. )

Den enkle og moderne språkbruken gjør beskrivelsen av storbylivet treffende, og tilfører et element av naturlighet og friskhet. Samlede dikt. 3.0 3 5 Forfatter: Kolbein Falkeid.

Her er alle diktsamlingene han selv redigerte for den kjente tobindsutgaven med samlede dikt, som utkom i 1977 og senere i en rekke opptrykk. Dessuten er "Hverdagsmirakel og andre efter Samlede dikt 3 inneholder 3 diktsamlinger av André Bjerke fordelt på 4 CD-er.

RELATERTE BØKER