Pårørende i fokus

Pårørende i fokus - Berit Ringdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Ringdal
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Pårørende i fokus.pdf
ISBN
9693668665730

BESKRIVELSE

Boken gir leseren grunnleggende kunnskap om afasi, og om de konsekvenser afasi kan gi for den pårørende og for det daglige samspillet i familien. Målgruppen er pårørende til voksne afasirammede, men også andre grupper av pårørende kan finne informasjon her. Boken kan også brukes som en mal for fagfolk eller interesseorganisasjoner som selv ønsker å drive pårørendegrupper. Har litteraturliste.

Fylke(r) Troms Bevilget 2006: kr 200 000 Startdato 26 ... Retter ny fokus: (T.v.) Bjart Gabrielsen fra Håp, Lise Gundersen, erfaringskonsulent i Mandal kommune, Lise Borø, prosjektkoordinator i A-larm, Randi Birkeland, psykisk helsearbeider i Marnardal kommune og Mette Marie Revheim fra N.K.S Veiledningssenter for pårørende. Søsken som pårørende til rusavhengige Søsken som pårørende til rusavhengige. Det er for lite fokus på søsken, men vi er her og vi er mange.

Utbygging av sjukehus og sykehjem, Lagård. Tilsetting av ny kommunalsjef helse- og omsorg. Lovkravet skal styrke stillingen til barn av foreldre med alvorlig sykdom.

RELATERTE BØKER