Kjærlighet på menyen

Kjærlighet på menyen - Nicolas Barreau | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicolas Barreau
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Kjærlighet på menyen.pdf
ISBN
8421794474721

BESKRIVELSE

Chocolate möter den fabelaktige Amelie fra Montmarte i denne intelligente, sjarmerende og underholdende europeiske boksensasjonen.Dagen begynner som alle andre lørdager for den vakre parisiske restauranteieren Aurélie Bredin, helt til hun våkner opp i en tom leilighet - og oppdager at kjæresten har stukket av med en annen kvinne. Sønderknust vandrer Aurélie gatelangs i Paris i regnet, helt til hun endelig søker tilflukt i en liten bokhandel på Île Saint-Louis, der hun dras mot en roman av den gåtefulle engelske forfatteren Robert Miller. Hun kjøper den og tar den med hjem, men når hun begynner å lese, blir hun forbløffet: Det er helt utenkelig at Kvinnenes smil handler om restauranten hennes, om henne. Bortsett fra at den gjør det."La deg fengsle av en virvelstrøm av restauranter, en vakker kokk, knuste hjerter og Kjærlighet på menyen". Marie Claire "Hvem var det som sa det ikke finnes lette, strålende romantiske komedier som ikke er chic lit? MetroAurélies historie er som en sufflé - tilberedt med omhu, utsøkt og luftig. Men du vet hvor forræderske suffleer kan være: Noen ganger detter de sammen helt uten forvarsel. Heldigvis skjer ikke det her, noe som gjør denne romanen til en stor glede å lese. Misforståelsene og hindrene er høyst fornøyelige. Kombinasjonen fungerer". Westdeutscher Rundfunk"en romantisk, flørtende og hyggelig bok fra Paris." Asker biblioteks anbefalinger i Budstikka

Trailer: Helan & Halvan ... Kjærlighet på menyen har toppet bestselgerlistene i Tyskland, og har solgt i over en halv million eksemplarer der. Den er solgt til over 20 land.

Se ogs å. Trailer: Helan & Halvan ... Kjærlighet på menyen har toppet bestselgerlistene i Tyskland, og har solgt i over en halv million eksemplarer der.

RELATERTE BØKER