Jordtårer

Jordtårer - Frode Eie Larsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Eie Larsen
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Jordtårer.pdf
ISBN
6247125972973

BESKRIVELSE

Høsten er uvanlig varm dette året. Det er som om sommeren ikke vil gi slipp, eller kanskje er det Gud som har sendt hetebølgen. Som straff for alle løgnene og hatet og de skjulte grusomhetene. Midt oppi det hele står Eddi Stubb, med et drap og noen beinrester, og en person som påstår å stå bak det hele. Men er det virkelig så enkelt? Frode Eie Larsen (f. 1973) har etablert seg som en av de mest spennende krimforfatterne her til lands. Bøkene om Eddi Stubb høster lovord fra lesere, bokbloggere og anmeldere over hele Norge.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788293184294 Frode Eie Larsen (født 1973) er en norsk kriminalforfatter bosatt i Larvik. Han har en bachelor i markedsføring, og har blant annet arbeidet som eventsjef for Larvik Håndballklubb..

Men da han plutselig står med en menneskeskalle hånden er det slutt på leken. Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning, hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. Jordtårer (Oskar Myhre #3) lydbok.

RELATERTE BØKER