Helvetes engler

Helvetes engler - Hugo Lauritz Jenssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hugo Lauritz Jenssen
DIMENSJON
7,50 MB
FILNAVN
Helvetes engler.pdf
ISBN
7063960608923

BESKRIVELSE

I HELVETES ENGLER tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden den gang har etablert seg her til lands. Bokens hensikt er hverken å forherlige eller å fordømme, men å gi leseren et unikt innblikk i et lukket, omstridt og myteomspunnet mannssamfunn.Fotograf Marcel Leliënhof har fulgt medlemmer av Hells Angels MC Norway gjennom fem år, på turer og treff, i fengsel og frihet, i bryllup og begravelse. Bokens tekster er ved Hugo Lauritz Jenssen.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Helvetes engler fra Cappelendamm I HELVETES ENGLER tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden den gang har etablert seg her til lands. Helvetes Engler er en helhetlig bok som gir deg innblikk i en subkultur de fleste kun kjenner fra avisoverskriftene. - Å lage denne boken har vært en læringsprosess der jeg har måttet forstå bikermiljøets kodeks slik at boken skule bli riktig og stå for noe som miljøet kunne kjenne seg igjen i. I HELVETES ENGLER tas leseren med på en reise i Hells Angels' historie, med spesiell vekt på etableringen i Norge i 1992 og de forskjellige HA-klubbene som siden den gang har etablert seg her til lands.

Varenummer: 1040424 / Produktnr.: 9788281693210 9788281693210. 1 / 1.

RELATERTE BØKER