Folk og trold. Minder og drømme

Folk og trold. Minder og drømme - Th Kittelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Th Kittelsen
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Folk og trold. Minder og drømme.pdf
ISBN
8907034759818

BESKRIVELSE

Th. Kittelsens selvbiografi fra 1911 beretter om oppvekst i Kragerø og kunstnerliv i Munchen og Paris. Kittelsen forteller også om livet hjemme i Norge, særlig på Lauvlia i Sigdal. Boka er illustrert med tegninger og reproduksjoner av hans mangfoldige kunst.

Herregud, var da alting bare trist og vondt i verden! Det var mig umulig at forstaa, at han Kjøp Folk og trold fra Tanum Kittelsens erindringer fra 1911 beretter om oppvekst i Kragerø, kunstnerliv i Munchen og Paris og livet hjemme i Norge, særlig på Lauvlia i Sigdal. Gjennomillustrert med tegninger og reproduksjoner av hans mangfoldige kunst. Folk og trold: minder og drømme, med skizzer, tegninger og malerier.

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Folk Og Trold: Minder Og Drømme, Med Skizzer, Tegninger Og Malerier...

RELATERTE BØKER