Epikrisepoesi

Epikrisepoesi - Arne Hugo Stølan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Hugo Stølan
DIMENSJON
9,31 MB
FILNAVN
Epikrisepoesi.pdf
ISBN
7375496342495

BESKRIVELSE

I Epikrisepoesi tar forfatteren oss med til institusjonen, der vi møter folk i utsatte posisjoner. Med varme og innsikt viser Stølan oss at poesi kan være like effektiv som sykejournalen når det handler om å se våre medmennesker. «rødmix-pakken står som et stødig seilopp av brystlomma»

1975 (H) 60.- Aga, Hanne - Snart er møtet over. 2014 (H) 80.- Aglen, Kaisa - Kvar i kroppen sit ingenting.

«rødmix-pakken står som et stødig seil opp av brystlomma» Kjøp den på Platekompaniet.no Bok 100 gode forretningsideer fra store selskaper over hele verden Jeremy Kourdi pdf Kjøp Epikrisepoesi fra Tanum I Epikrisepoesi tar forfatteren oss med til institusjonen, der vi møter folk i utsatte posisjoner. Med varme og innsikt viser Stølan oss at poesi kan være like effektiv som sykejournalen når det handler om å se våre medmennesker. Kjøp Epikrisepoesi fra Bokklubber I Epikrisepoesi tar forfatteren oss med til institusjonen, der vi møter folk i utsatte posisjoner.

RELATERTE BØKER