En mors kjærlighet

En mors kjærlighet - Anne Marie Meyer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
En mors kjærlighet.pdf
ISBN
9236822467167

BESKRIVELSE

Ragna la hendene på vinduskarmen, lente pannen mot den kalde vindusruten og lot tårene renne. Nå lå Hallgrims liv i Guds hender, hun kunne bare håpe at han hørte bønnene hennes og lot Hallgrim få leve. Hun skvatt da hun kjente et par varsomme hender på skuldrene og en myk stemme som hvisket til henne. - Prøv å sove litt, Ragna min, sa Øystein søvndrukkent. - Jeg skal våke over ham.

Fødselen startet altfor tidlig - i uke 27. Men foreldrene fikk beskjed om at guttebabyen, som skulle hete Jamie, var dødfødt.

"Er du klar?" En anelse av usikkerhet skar i ... En liten side med kjente og kjære sitater,kloke ord,dikt,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. En mors kjærlighet er velkjent.

RELATERTE BØKER