Dukkenes magi

Dukkenes magi - Bjørg Mykle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Mykle
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Dukkenes magi.pdf
ISBN
5302361219697

BESKRIVELSE

Denne grunnboka i dramapedagogikk, er også en personlig bok, der forfatteren forteller om sin vei til dukkenes verden, om samarbeid med Janne og Agnar Mykle, og om egne erfaringer med teaterlek og dukker. Hun viser hvordan dukker kan lages og brukes hjemme, i barnehagen, i skolen, på institusjoner og i teatergrupper. Illustrert. Har litteraturliste og stikkordregister.

I 1961 tok hun avgangseksamen fra handelsgymnaset, og ble lærervikar ved Abildsø skole i Oslo. Denne stillingen fikk hun ved hjelp av antroposofen og teaterpedagogen Erik Trummler, som drev barneteater ved skolen. Dukkenes magi er en grunnbok i dramapedagogikk: full av entusiasme og skaperglede - og med stor faglig spennvidde.

2,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du ... ARK BOKHANDEL. Etter mange år på Bekkestua er vi en lokalbokhandel med kjedefordeler.

RELATERTE BØKER