Ortopedi

Ortopedi - Ola-Lars Hammer | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola-Lars Hammer
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Ortopedi.pdf
ISBN
5980275269632

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok som tar for seg klinisk anatomi og kobler det til sykdommer/skader og den videre kliniske undersøkelsen. Den kliniske anatomien i boka er ganske detaljert, og er tilstrekkelig til å stå til anatomieksamen på medisinstudiet. «Ortopedi» er fordelt på syv kapitler, og hvert kapittel er bygget opp som en ortopedisk undersøkelse, med en sammenfatning til slutt i hvert kapittel. Boka er rikt illustrert med anatomiske illustrasjoner, fotografier og røntgenbilder.

Se fullstendig oversikt over tilstander vi behandler og utreder på www.sandefjordortopedi.no. Våre leger Sandefjord ortopedi - Grundig vurdering, diagnose og behandling for smerter i ledd, sener og muskler gjennomført av ortopediske kirurger Metodebok i ortopedi (OUS) Redaktør: Geir Stray Andreassen.

35 ansatte og mottar kunder fra hele landet. Vi er et team bestående av dyktige ortopediingeniører, teknikere, kundesenter og en administrasjon som fokuserer på kundens behov og streber.... Blatchford Ortopedi AS er Norges største ortopediske verksted og er eid både av Blatchford Group og av ansatte i selskapet.

RELATERTE BØKER