Grønnere familie

Grønnere familie - Marie Kleve | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Kleve
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Grønnere familie.pdf
ISBN
7594746021226

BESKRIVELSE

Svarene på hvordan du og familien din kan leve mest mulig miljøvennlig i hverdagen.Det er en jungel av motstridende klimaråd der ute. Noen mener vi bør kjøpe emballasjefri mat i løsvekt, andre mener plastinnpakkede varer likevel er best, fordi maten holder seg lenger og vi unngår svinn. Hvilke tiltak er det som faktisk har noen effekt? Og hvordan kan vi som enkeltpersoner og husholdninger leve mest mulig klima- og miljøvennlig i hverdagen? Trebarnsmor og journalist Marie Kleve har gått systematisk til verks for å gjøre familien sin grønnere, og gir oss ekspertenes fasit på hva som virker og hvordan vi enklest mulig kan få en mer bærekraftig livsstil.

Utseende. Grønn sandjeger er opptil 15 millimeter lang.

... Hunde Familien tilbyr ditt kjæledyr eksklusivt utstyr og andre produkter til gode priser. Vi ønsker at hunden din skal føle seg bra og få det den må ha for å føle seg bra i hverdagen.

RELATERTE BØKER