Forbannede, elskede barn

Forbannede, elskede barn - Magnhild Mjåvatn Høie, Britt-Marie Drottz Sjøberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnhild Mjåvatn Høie, Britt-Marie Drottz Sjøberg
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Forbannede, elskede barn.pdf
ISBN
2345226915270

BESKRIVELSE

Forbannede, elskede barn setter søkelys på foreldre og nære pårørende av narkotikamisbrukere. Bokas første del formidler pårørendes erfaringer direkte og uten omskrivninger. I andre og tredje del presenterer forfatterne teoretiske modeller, perspektiver og drøftinger som gir unike muligheter til økt kunnskap og utvidet innsikt i den situasjon, de reaksjoner og de følelsesmessige påkjenninger som pårørende til narkotikamisbrukere lever med over tid. Boka er tilrettelagt for studenter innenfor sosial- og helsefagene og psykologi. I tillegg vil den være nyttig for politi-, velferds- og lærerstudenter.

Ingela Lundin Kvalem og Lars Wichstrøm (red.) Ung i Norge. Psykososiale utfordringer (side 85-87) Så kom du til oss du elskede barn og grep våre hjerter med kraft.

- De fleste tilfellene er akutte og går over i løpet av dager eller uker. Elveblest som varer i over seks uker omtales som kronisk, forteller Berents. Mitt elskede barn Dette er en dokumentarfilm om en kvinne som forteller om seksuelt misbruk over år og drapet på faren som stod bak misbruket.

RELATERTE BØKER