Ett land to folk

Ett land to folk - Erling Rimehaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Rimehaug
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Ett land to folk.pdf
ISBN
6175395430903

BESKRIVELSE

Erling Rimehaug har fulgt konflikten i «Det hellige land» gjennom flere tiår. I denne journalistiske boken forsøker han på en enkel og lettfattelig måte å gi en historisk innføring i konflikten, hvorfor den oppstod, hvordan den preger menneskene på begge sider av konflikten. Samtidig søker han å finne svaret på hvorfor konflikten er så vanskelig å løse.

Sudan fikk sin selvstendighet i … Sudankonflikten: Fra ett land til to Les mer » Kjøp Ett land to folk fra Bokklubber Erling Rimehaug har fulgt konflikten i «Det hellige land» gjennom flere tiår. I denne journalistiske boken forsøker han på en enkel og lettfattelig måte å gi en historisk innføring i konflikten, hvorfor den oppstod, hvordan den preger menneskene på begge sider av konflikten. To land, ett folk.

Under Juba-konferansen i 1948 var det et ønske om at kolonimakten skulle love uavhengighet for Sør-Sudan når de trakk seg ut. Sudan fikk sin selvstendighet i 1956, og ble samlet som ett land. Ett land to folk - Hvordan jøder ble israelere og arabere ble palestinere book.

RELATERTE BØKER