Et praksisperspektiv på ledelse

Et praksisperspektiv på ledelse - Frode Heldal, Jonas A. Ingvaldsen, Roger Klev, Ingunn Hybertsen Lysø, Torild Oddane, Håvard Åsvoll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Heldal, Jonas A. Ingvaldsen, Roger Klev, Ingunn Hybertsen Lysø, Torild Oddane, Håvard Åsvoll
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Et praksisperspektiv på ledelse.pdf
ISBN
2418425158462

BESKRIVELSE

I Et praksisperspektiv på ledelse er det sentrale punkt at organisasjonens ledelse formes gjennom det daglige arbeid, og at man derfor må flytte blikket fra de formelle ledelsesoppgavene til lederens daglige gjøremål.Ledelse er i dette perspektivet en form for håndverk hvor man til enhver tid må ta standpunkt, kommunisere og samhandle med andre mennesker. I likhet med andre håndverksfag læres ledelse best gjennom egne erfaringer, enten disse oppnås ved selv å være leder eller ved observasjon av andre. Samtidig spiller fag og teori en viktig rolle i refleksjonsprosesser som gjør erfaring om til praktisk relevant kunnskap.Vi håper at boka, med sine mange ferske og interessante caser fra norsk næringsliv, vil gi leseren inspirasjon til å reflektere over ledelse, og at mange ledere vil følge opp bokas problemstillinger i praksis. Samtidig ønsker vi å inspirere til en diskusjon om ledelse som i større grad tar utgangspunkt i lederens hverdag. Denne kan, som vi vet, være preget av kompleksitet og usikkerhet, urealistiske krav og forventninger, prestasjonsjag og ikke minst emosjonelt og følelsesmessig press.Bidragsytere: Erlend Dehlin, Frode Heldal, Jonas A. Ingvaldsen, Roger Klev, Ingunn Hybertsen Lysø, Torild Oddane, Ola Edvin Vie og Håvard Åsvoll.

Blodpenger bok .pdf Rune Angell-Jacobsen. Boblende følelser / Forført av fienden / En sensuell kontrakt pdf download (Jennie Lucas) Bok 12 turer med trøkk Lars Monsen pdf.

ISBN 9788202394721, 2014, Roger Klev, Ola Edvin Vie . Fra 400,-Kjøp Selg.

RELATERTE BØKER