Det blomstra så sinnssjukt

Det blomstra så sinnssjukt - Knut Ødegård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ødegård
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Det blomstra så sinnssjukt.pdf
ISBN
8181509105865

BESKRIVELSE

Her er dikt om kjærleik, svik, tru og tvil. Mange handlar om par, også om kjærleiken mellom eldre. Som før hos Ødegård finn vi dikt om psykisk sjukdom, og i nokre dikt ligg det eit engasjement for ufødde borns rett til liv uansett genetiske "feil". Ødegårds nye dikt er som mini-romanar, med sterke, realistiske bilete - og ofte i ein balansegang mellom det vulgære og det opphøgde.

Det blomstra så sinnssjukt peker mot samfunnsstrukturene som skaper forutsetningene for det moderne menneskets liv, særlig for «outsiderne» i det moderne vestlige samfunnet. Kjøp 'Det blomstra så sinnssjukt, dikt' av Knut Ødegård fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202299200 Det blomstra så sinnssjukt dikt Ødegård, Knut.

Blomstereng er både vakkert og nyttig. Etablerer du en slik så bidrar du både til å oppretholde mangfoldet av blomster og små og større dyr. Tomat - fra blomst til mat.

RELATERTE BØKER