Da jeg gikk og ruslet på Ringerike

Da jeg gikk og ruslet på Ringerike - Sofie Nøkleby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Nøkleby
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Da jeg gikk og ruslet på Ringerike.pdf
ISBN
2828802234346

BESKRIVELSE

Sofie Nøkleby ble født i 1934 på Jevnaker og flyttet til Ringerike da hun var 5 år. Gjennom store deler av sitt snart 82-årige liv har hun skrevet, både til hverdag og til fest. Mange av tekstene handler om oppveksten på Ringerike. Der gikk hun ofte og ruslet og hadde god tid til å filosofere. Fruktene av denne filosoferingen finner du mellom disse to permene. Det skulle ta mange år før de gamle historiene, diktene og novellene ble samlet til en bok. Når den nå foreligger, kan du lese om Ringerikes stolte historie og distriktets forfattere, men først og fremst historier fra forfatterens oppvekst på gårdsbruket Søndre Sætra før og etter krigen. Du finner levende og realistiske skildringer av hverdagslivet så vel som rørende historier om enkeltmennesker og deres liv. Nøkleby tar deg med inn i det rike Ringerike.

Mange av tekstene handler om oppveksten på Ringerike. Sofie Nøkleby ble født i 1934 på Jevnaker og flyttet til Ringerike da hun var 5 år. Gjennom store deler av sitt snart 82-årige liv har hun skrevet, både til hverdag og til fest.

F Bb Gm C7 F Da kommer mot meg en liten pike, en lubben unge på fem, seks år. Bilder 4 årstider på ringerike, ... Jeg går og rusler på Ringerike ellensno.

RELATERTE BØKER