Å sette grenser

Å sette grenser - Bengt Grandelius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bengt Grandelius
DIMENSJON
8,1 MB
FILNAVN
Å sette grenser.pdf
ISBN
7799080733447

BESKRIVELSE

Å sette grenser henvender seg til alle voksne som til daglig arbeider med barn i ulike aldre i barnehage og skole. Boka er også aktuell for foreldre.Dette er en hverdagsnær bok som tar opp vanlige konflikter mellom barn og foreldre eller lærere. Forfatteren påpeker at vi voksne må tro på oss selv og stå for vår voksenhet. Gjennom å sette grenser lærer vi barn at de iblant må dele med andre, høre på andre og avstå fra en del av sine egne ønsker. Tydelige grenser fra voksne som bryr seg, er en viktig støtte for barns utvikling - et vilkår for vekst. Bengt Grandelius har lang erfaring med sosialt behandlingsarbeid med barn og ungdom. Titusentalls foreldre og yrkesaktive innen barnehage og skole har hørt hans fantastiske forelesninger og gitt impulser til denne boka.

Samtale om grenser. Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være.

Å si nei kan resultere i konflikter, og ofte er redselen for å si nei et resultat av redselen for andres reaksjoner. Mange opplever det som et problem at andre blir sinte, og visse individer kan bli handlingslammet av andres sinne. Ved å gjøre dette, begynner du å se at du kan endre deg.

RELATERTE BØKER