Sommerquiz 2020

Sommerquiz 2020 - Marit O. Bromark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
Sommerquiz 2020.pdf
ISBN
8122579646818

BESKRIVELSE

Sommerferien er reddet! Her er quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele sommeren. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om sommer og ferieliv med spørsmål om ulike ferieland, sommermat og fritidsaktiviteter man kan drive med i ferien. Her kan du teste kunnskapene dine. Boka inneholder 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål for voksne og barn.

Når det ikke er sommertid, er det normaltid.. Denne listen viser en kort (ikke fullstendig) oversikt over land og områder som justerer klokka for sommertid i 2020. Home / Sommerquiz 2020.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Test deg selv i en av NRKs mange quizer. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

RELATERTE BØKER