Rødsonen

Rødsonen - Gert Nygårdshaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Rødsonen.pdf
ISBN
8689995689060

BESKRIVELSE

En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom.I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarpehdin Olsen sluttes en sirkel. Gert Nygårdshaug har skapt en imponerende krimserie som elegant bringes til en ende med Rødsonen.

Jan Vennali, norsk representant for Regnskogfondet, blir funnet hodeløs i kaiområdet i Tanjung, en by på Ny-Guinea. Rødsonen en krim med Fredric Drum og Skarphedin Olsen. Gert Nygårdshaug; Helge Winther-Larsen (Oppleser) Serie: Fredric Drum og Skarphedin Olsen 10.

I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen sluttes sirkelen... Fredric Drum er hovedpersonen i en serie krimialbøker forfattet av Gert Nygårdshaug.. Karakteren.

RELATERTE BØKER