Kokkejævel

Kokkejævel Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Kokkejævel.pdf
ISBN
7060697330182

BESKRIVELSE

Kokkejævel har tatt Norge med storm. Med fortellinger fra hverdagslivet i Alta erobret han bloggtoppen fra rosabloggerne. Asbjørn Sandøy, som er kokkejævels egentlige navn, forteller følsomt og nært om livet selv. I denne boka byr han på fortellinger han ikke har fortalt før: om en tøff oppvekst i Vesterålen, om kokkeyrket som forandret livet hans, og om det vonde tapet av to barn. Selv om det har vært røft til tider, har Asbjørn en fandenivoldsk innstilling og en rå humor, som gjør at smilet og latteren aldri er langt unna. Ikke maten heller - her er også hans aller beste oppskrifter.

oktober fridde han til kjæresten på bloggen (og fikk ja).. Den ærlige og åpenhjertige tonen i sosiale medier har gitt mange fans, og nylig kunne han ... Kokkejævel, Alta, Norway.

Den ærlige og åpenhjertige tonen i sosiale medier har gitt mange fans, og nylig kunne han ... Kokkejævel, Alta, Norway. 43k likar.

RELATERTE BØKER