Hvem var hvor

Hvem var hvor - Hans Petter Treider | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Treider
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Hvem var hvor.pdf
ISBN
9294563140327

BESKRIVELSE

Det ligger i tittelen. Hvem var hvor er spørreboka der det gjelder å ha to tanker i hodet samtidig. Her holder det ikke å vite bare hvem, for å få full pott må du også fram til hvor. Boka inneholder 1009 todelte spørsmål, og krever dermed 2018 svar. På den annen side, da får du også mulighet til å briljere dobbelt med dine kunnskaper. Ett riktig svar er kanskje tur - klarer du begge, er du lur! Hvem var hvor er en underholdende allmennquizbok som tester deltakerne i varierte kate.gorier som Musikalsk geografi, Folk og steder, Hvem er sjefen, Mellom to permer og Norske idrettsprestasjoner. Boka har også egne kategorier for barn. Se fram til spennende spørretimer med familie og venner - eller dine argeste konkurrenter.

Selv om de i dag er mest kjent for sine vikingetokter var de også handelsfolk, oppdagere og nybyggere.Vi finner i dag ikke bare arkeologisk materiale etter dem, men også navn, stedsnavn og marknavn i ... Hvem var egentlig disse tyske handelsmennene? Hvorfor kom de til Bergen? Og hvordan var livet deres her? Hansa ... Hvor stor del som skyldes situasjonen under første verdenskrig, og hvor mye som skyldtes epidemien, er imidlertid vanskelig å si.

Først denne uken førte han opp at Tangen tok regningen for måltidene. Nå vil han betale. Men hvem var de første nordmennene som dro? Sagaene kan ikke alltid stoles på.

RELATERTE BØKER