Gyldendals store feriequiz

Gyldendals store feriequiz - Øystein Kramer-Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Kramer-Johansen
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Gyldendals store feriequiz.pdf
ISBN
7382528580970

BESKRIVELSE

Her får du virkelig testet kunnskapene dine. I Gyldendals store feriequiz får du 2000 helt nye spørsmål, og her finner hele familien raskt sine favorittsider. Hver av de 200 kategoriene er delt inn i fire ulike vanskelighetsgrader, så det er enkelt å arrangere quiz etter nivå på deltagerne. Boka har også en innholdsfortegnelse etter vanskelighetsgrad, slik at det er enkelt å arrangere både en enkel og en mer krevende quiz. Noen spørsmål er enkle - andre krever litt mer spesialkunnskap. Boka har med andre ord noe for enhver, både ferskinger og drevne quizere.

I den reviderte utgaven omtales et femtitalls nye arter. Gyldendal Norsk Forlag er et av Norges største forlag.Det utgir et bredt spekter av litteratur, både skjønnlitterært og faglitterært. Forlagets historie strekker seg tilbake til 1925, da det danske selskapet Gyldendal solgte den norskspråklige avdelingen sin til investorer fra Norge.

I 1960 ble leksikonet utgitt som Gyldendals store norske leksikon, og utkom i tre utgaver fram til 1972. På lex.dk finder du opslagsværkerne Den Store Danske og Trap Danmark og en række andre specialværker, der dækker bredt - fra Danmarks oldtid og Danmarkshistorien over Dansk Biografisk Leksikon og Gyldendals Teaterleksikon til Symbolleksikon og Historien om børnelitteratur. Kjøp Feriequiz fra Bokklubber I Vega Forlags nye quizbok stiller Øystein Kramer-Johansen 1000 spørsmål fordelt over 100 varierte kategorier. Feriequiz gir timevis med god underholdning og byr på den perfekte familieaktivitet på late feriedager. Kjøp 'Gyldendals store familiequiz, 2000 spørsmål, 200 kategorier' av Kvam.

RELATERTE BØKER