Gravrøys

Gravrøys - Johan Theorin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Theorin
DIMENSJON
7,27 MB
FILNAVN
Gravrøys.pdf
ISBN
3702245230665

BESKRIVELSE

I Johan Theorins fjerde bok fra Öland forenes fortid og nåtid i en særdeles velskrevet og ubehagelig krim. Det er midtsommer på Öland. Tusenvis av turister er kommet til den kalkhvite øya, der sommersolen steker, men ferieparadiset skjuler mørke hemmeligheter. En av de besøkende har kommet tilbake for å kreve betaling for gammel gjeld. Han etterlater seg død og skrekk i sommernatten. Ingen vet hvem han er, eller hva han vil. Men det er én mann som begynner å ane uråd. Gerlof Davidsson, en av øyas eldste innbyggere, begynner å forstå hvem den ukjente er, og hvorfor han søker hevn. Han har nemlig møtt mannen før, i ungdomstiden, da de begge sto på kirkegården og plutselig hørte banking fra en kiste ? I Johan Theorins fjerde bok fra Öland, Gravrøys, forenes fortid og nåtid i en særdeles velskrevet og ubehagelig krim.

Sveriges største gravhaug heter Anundshög og ligger i Västmanland.. Gravhauger i Norge.

Eikenes Gloppen k, Sogn og Fjordane Arkeologisk flatavdekkingsundersøkelse RAPPORT Gloppestad Gloppen k., Sogn og Fjordane Arkeologiske granskninger av hustufter fra bronse- og jernalder. Eidsveg Gloppen k., Sogn og Fjordane Hellekiste fra ... Bronsealderens gravskikk vitner om både kontinuitet og tradisjonsbrudd.

RELATERTE BØKER