Femten år senere

Femten år senere - Clare Empson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Empson
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
Femten år senere.pdf
ISBN
4890405134853

BESKRIVELSE

Cathrine har en trygg og etablert hverdag. Men det er én person hun aldri har klart å legge bak seg: Lucien, hennes livs store kjærlighet. Lucien og Cathrine hadde en stormende romanse på universitetet, men en natt falt alt sammen og hun forlot ham. Nå femten år senere blir de helt uventet gjenforent og gamle følelser vekkes straks til live med en altoppslukende kraft. Denne gangen forsøker Lucien desperat å avdekke hva som skjedde den skjebnesvangre natten for femten år siden, men det vil få dramatiske konsekvenser for dem begge.

Cathrine lever et trygt og stabilt liv. Senere, noen år etter Alexander Kielland-katastrofen, etter alle begravelsene, etter at fattige ord ikke lenger skulle forsøke å trøste hjem fulle av gråt, fortvilelse og savn, etter at han selv visste at han snart skulle forlate den lille bygda, etter at sønnen hadde dødd av kreft, bare 15 år gammel, lot han bølgene føre robåten litt lengre utover fjorden. Årene hvilte på knærne. Hun fortalte Sophie at de hadde vært sammen i femten år, men at de fremdeles ikke hadde rukket å gifte seg, og nå var kjæresten hennes i ferd med å forsvinne for alltid.

Nå, femten år senere, blir de helt uventet gjenforent, og gamle følelser vekkes straks til live med en altoppslukende kraft. Pris: 113,-. e-bok, 2018.

RELATERTE BØKER