Enkemannsstøt

Enkemannsstøt - Jon Andreas Håtun | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Andreas Håtun
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Enkemannsstøt.pdf
ISBN
5707635981620

BESKRIVELSE

Hva skjer når du mister den du er mest glad i? «Først spastisk gråt. Så ro. I den roen som kom følte jeg intuitivt at jeg ville komme til å takle det å bli enkemann bedre enn jeg fryktet, allerede første dag. I det å ha grått meg tom lå det en kime til håp. Jeg følte meg litt lettet akkurat da, renset, og med faktisk litt god samvittighet over å ha vært ærlig mot kroppen og latt den få gi etter for det som ville ut. Jeg kjente meg litt klarere i hodet og kunne i et håpefullt glimt forestille meg selv i en potensiell fremtid.» Denne boka handler om et år i sorg. Men også om glede og håp. Om det å tape det aller kjæreste man har. Og om veien videre. Jon Andreas Håtun har skrevet en ærlig bok om det første året som enkemann.

Behandlingen for en slik tilstand er i utgangspunktet ikke å fjerne skruen, men heller å frilegge nerven fra arrvevet. Enkemannsstøt Om å miste den man elsker og finne nytt håp. K_Enkemann_125x185_innmat_final.indd 3.

I løpet av 2006 var salgstallene for Zoloft i USA cirka 2 milliarder dollar, en nedgang på 35 % fra det foregående året. Det kan være flere årsaker til at du kan oppleve prikking i fingrene. I de aller fleste tilfellene er dette helt ufarlig, men noen ganger kan det være et symptom på alvorlig sykdom og bør undersøkes av autorisert helseperson.

RELATERTE BØKER