Den ubehagelige sannheten

Den ubehagelige sannheten - William Landay | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Landay
DIMENSJON
8,99 MB
FILNAVN
Den ubehagelige sannheten.pdf
ISBN
6036011722479

BESKRIVELSE

Ben Truman er bare 24 år gammel da han "arver" politisjefjobben på hjemstedet av sin far. Da Ben oppdager liket av en fremtredende aktor fra Boston-distriktet i en lokal hytte, forandrer livet seg dramatisk. Ben har aldri etterforsket noe mer alvorlig enn et og annet tilfelle av hærverk, og gjør en rekke nybegynnerfeil. Saken overtas av Bostonpolitiet, men Ben mener at siden drapet skjedde på hans hjemmebane, bør han være en del av etterforskningen. Bostonpolitiet tolererer ham så vidt, men spørsmålet er hvor lenge. Ben avdekker en hemmelig historie om mord og hevn som strekker seg tilbake tjue år. Det hele tar svært uventede og sjokkerende vendinger.

Dessverre blir mye feilinformasjon liggende ute og påvirker våre valg. Del artikkel.

Epost - Den nordiske modellen gir mindre lønnsforskjeller enn i andre land. Vi har ikke hatt voldsomt stor avkastning av utdanning her i landet, sier Torbjørn ... Den ubehagelige sannheten (Innbundet) av forfatter William Landay.

RELATERTE BØKER