Yogarens

Yogarens - Swami Saradananda | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Swami Saradananda
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Yogarens.pdf
ISBN
2788333257048

BESKRIVELSE

Oppløsning av fastlåst energi vil gjøre godt for kroppen, følelsene, sinnet og ånden. Bli kjent med yogastillinger, visualiseringer, mudraer, mantraer, meditasjoner og andre spesifikke utrensende øvelser, alle forklart trinn for trinn, som forsterker sansene og klarner sinnet. Praktisk og inspirerende for yogautøvere på alle nivåer, og boken for deg som er nysgjerrig på en yogisk livsstil. Forfatteren underviser til daglig i London og trekker på mangeårig egen og sine elevers erfaring når det gjelder den dyptgripende positive innvirkningen yogiske utrensningsteknikker har på helsen, livskraften og gleden.

Så puster du rolig inn og deretter blåser du kraftig ut gjennom nesen. Yogarens av Swami Saradananda heftet, 2020, Norsk (bokmål), ISBN 9788202622459. Oppløsning av fastlåst energi vil gjøre godt for kroppen, følelsene, sinnet og ånden.

Rensende øvelser og andre holistiske detoxteknikker som styrker helsen og velværet. Swami Saradananda.

RELATERTE BØKER