Snøstorm

Snøstorm - Anders K. Smedstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders K. Smedstad
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Snøstorm.pdf
ISBN
7531920575968

BESKRIVELSE

Etter en trygg oppvekst sammen med misjonærforeldrene sine i Holmenkollen velger Lukas Wang, som forventet, å starte på teologistudiet på Blindern. Målet er å bli prest, men livet tar en vending da han i deltidsjobben på Deli de Luca møter Jonathan som selger dop, og introduserer Lukas for et liv med raske penger, one night-stands, ville fester og høyt tempo. Kundene er blant annet kjente politikere, motebloggere, idrettsstjerner, noen av Norges rikeste arvinger og ikke minst - mange aktører fra Oslos musikk- og utelivsmiljø. Lukas omfavner adrenalinrushet, men prøver samtidig å holde fasaden ovenfor foreldrene. Da de to skal levere kokain til deres favorittartist, den beryktede gangsterrapperen Bundy G, og finner ham skutt i jacuzzien, eskalerer tempoet. De neste syv heseblesende dagene fylles av torpedoer, politibesøk, vold, stigende narkogjeld og biljakter. Dette er dagens Oslo og dop-deals foregår på SnapChat, musikere krangler på Twitter og oppdateringer om sin egen sak får man fortløpende på vg.no, rett inn på mobilen.

Trond Sandnes; Meteorologene varsler snøstorm i nord: - Synes vi bør være ferdig med slike stormer nå; Våknet opp til vinter; Nå kommer finværet tilbake til Sør-Norge - det er dårlig nytt for Nord-Norge; Ta fram kikkerten etter solnedgang og oppdag Venus; Østfold: Kraftig snøfall tok meteorologene på senga; Nå kommer den etterlengtede ... Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Fire «kronidioter» prøvde å bestige 1344 meter høyt fjell i joggesko i snøstorm. Iført joggesko prøvde fire personer å bestige Ben Nevis under ekstremværet Ciara. Trolig må du se langt etter fallende, hvite snøflak av den mer idylliske sorten.

Myndighetene har bedt oss om å holde oss hjemme, og folket lytter. I Tromsø sentrum var det stille i stormen mandag formiddag.

RELATERTE BØKER