Røyk

Røyk En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Røyk.pdf
ISBN
6010568339654

BESKRIVELSE

En hyllest til røykingen som kultur! Opplysende, underholdende og gjennomillustrert - en essaysamling som vil utfordre hatefulle moralister, glede intelligente livsnytere og trøste røykere som opplever at de har havnet i skammens pøl? Røykende og dampende gledesspredere tar dype og elegante drag i tekster og tegneseriestriper, med alt fra personlige bekjennelser til spennende historiske og filosofiske utsyn.

Røykere har også økt risiko for å få leukemi (blodkreft) og kreft i magen, leveren, bukspyttkjertelen, nyrene, urinrøret, livmoren, blæren og tykktarmen. Både røyk og snus er forbudt i skoletiden, og siden 1. juli 2017 gjelder forbudet også bruk av e-sigaretter, både med og uten nikotin.

Kom innom for en genuin matopplevelse med masse røyk, og et bredt utvalg craft beer som passer ypperlig til maten. St.

RELATERTE BØKER