Quest 6

Quest 6 - Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Quest 6.pdf
ISBN
8864290842865

BESKRIVELSE

Textbook inneholder fokussider med læringsmål og samtalebilde og tekster i ulike sjangre. Elevene får gode modeller og oppskrifter på skriftlige og muntlige tekster for å utvikle språkkompetansen sin. På "Write"-sidene er det skriverammer og modelltekster. På "Language work"-sidene presenteres språklige elementer på en enkel måte. Til tekstene finnes oppgavetyper som "Before reading", "After reading", og "Talk about it". Tekstene er delt i rød og gul del og gjør det enkelt for deg å differensiere.

Point and click through all scenes and help the troll to do his exercises on a not so regular basis. Find the right scenario. Workbook er en flergangsbok som inneholder varierte oppgaver til sidene i tekstboka.

Undervisningsoppleggene hjelper læreren til å variere undervisningen, og egner seg både i lærerstyrt undervisning og til stasjonsarbeid. Workbook inneholder varierte oppgaver til sidene i tekstboka. Oppgavene gir elevene mulighet til å lese, lytte, skrive og kommunisere muntlig på engelsk. Oculus Quest is our first all-in-one gaming system for virtual reality.

RELATERTE BØKER