Prosedyrekunnskap i sykepleien

Prosedyrekunnskap i sykepleien - Turid Elisabeth Martinsen, Kari Arntzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Elisabeth Martinsen, Kari Arntzen
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Prosedyrekunnskap i sykepleien.pdf
ISBN
3450848488266

BESKRIVELSE

I denne nye utgaven av Prosedyrekunnskap i sykepleien er alle prosedyrer revidert og noen nye er kommet til. .Boken er oppdatert med utgangspunkt i ny forskningsbasert kunnskap og nasjonale retningslinjer som ligger til grunn for utføring av prosedyrer.Boken er rikt illustrert og det er god plass til egne notater. I tekst og illustrasjoner beskrives de vanligste prosedyrer en sykepleier må kunne utføre. Bokens form gjør at den er praktisk å bruke i klinisk sykepleiepraksis.

... Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Prosedyrekunnskap i sykepleien Turid Martinsen , Kari Arntzen I denne nye utgaven av Prosedyrekunnskap i sykepleien er alle prosedyrer revidert og noen nye er kommet til.

Ingen annonser Kjøp Selg Kjøp bøker av Turid Elisabeth Martinsen. ...

RELATERTE BØKER