Overgangsalderen; ingen undergang

Overgangsalderen; ingen undergang - Marina Benjamin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marina Benjamin
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Overgangsalderen; ingen undergang.pdf
ISBN
8555474240473

BESKRIVELSE

50 år gammel kommer forfatteren brått i overgangsalderen, og med inspirasjon fra litteratur, medisin og filosofi undersøker hun tapene, mulighetene og tabuene i årene mellom ung og gammel. Boken vil tjene som en følgesvenn for kvinner som går gjennom de sjeldent omtalte fysiske og mentale endringene i overgangsalderen, og forfatteren kommer fram til en ny definisjon av seg selv som mor, samfunnsborger og kvinne.

Boken vil tjene som en følgesvenn for kvinner som går gjennom de sjelden omtalte fysiske og mentale endringene i overgangsalderen. Vil du ha flere tips? Her er bøkene som hjelper deg å takle overgangsalderen! 50 år gammel kommer forfatteren brått i overgangsalderen, og med inspirasjon fra litteratur, medisin og filosofi undersøker hun tapene, mulighetene og tabuene i årene mellom ung og gammel.

Hjertebank . I løpet av overgangsalderen vil du oppleve at du får lavere toleranse for koffein, raffinerte karbohydrater og alkohol.

RELATERTE BØKER