Mafia i Norge

Mafia i Norge - Stein Morten Lier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Morten Lier
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Mafia i Norge.pdf
ISBN
3755408260425

BESKRIVELSE

Er vi i ferd med å få mafiastyrt kriminalitet i Norge? Hvilke former for organisert kriminalitet er allerede etablert her til lands? Hva klarer politiet å mobilisere av ressurser for å få bukt med de nye nettverkene? Stein Morten Lier hevder at vi får den kriminaliteten vi fortjener. Et naivt og blåøyd Norge har sakte men sikkert gitt opp kampen mot deler av den organiserte kriminaliteten - eller simpelthen ikke forstått alvoret. Gjennom skildringen av blant annet spritsmugling, motorsykkelklubber, gjengmiljøer og etniske grupperinger, det norske ransmiljøet, menneskesmugling og narkotikatrafikk, undersøker Lier hvordan den organiserte kriminaliteten i stadig større grad ligner en mafia. Og viser muligheten av at vi er på vei mot et mer utrygt samfunn med mer vold og trusler, flere drap og en undergraving av økonomien.

Hadelandsdrapene i 1981 er litt uforklarlig. Gjerningsmennene er blitt tatt, og har forklart seg i saken, og det blir sagt at årsaken bak drapene var gjeld innen narkotika handel. Mafia i Norge det nye kriminelle landskapet Stein Morten Lier.

Heftet Bokmål Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

RELATERTE BØKER