Lycke

Lycke - Mikaela Bley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikaela Bley
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Lycke.pdf
ISBN
3381623251267

BESKRIVELSE

En regntung dag i mai forsvinner åtte år gamle Lycke utenfor Kungliga Tennishallen i Stockholm. Ellen Tamm, en ung og ærgjerrig journalist i TV4, får i oppdrag å følge saken. Det er få spor, og Ellen synes ikke politiet gjør nok for å finne jenta. De kommer heller ingen vei med Lyckes skilte foreldrene, som svarer unnvikende på spørsmål fra politiet og presse. Moren er kald og likegyldig, faren skjuler noe, stemoren virker sjalu og selvopptatt. Barnepiken er trolig den som kjenner Lycke best. Ellen blir nærmest besatt av å finne Lycke. Saken som vekker smertefulle minner fra hennes egen fortid, gjør at Ellen er i ferd med å miste kontrollen. Med Lycke-saken dras hun inn i en verden av familiehemmeligheter, løgner og svik, og på veien tvinges hun til å konfrontere sine egne demoner.

Vi har alle fagbrev med tilleggskompetanse innen... Om oss span >,-min.

Det kommer nye kolleksjoner fire ganger i året. Håper du finner din Lycke! Kjøp Lycke og andre flotte produkter direkte fra Norges beste motebutikker på Miinto.no | Fri frakt & retur på ordre over 499,- Seamless Steel Pipe Carbon,Api 5L X52 Modified, Superduplex Pipes, A complete catalogue for all our SuperDuplex Steel products.

RELATERTE BØKER