Krimjournalisten

Krimjournalisten - Bjarne Kvam | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Kvam
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Krimjournalisten.pdf
ISBN
5614182959400

BESKRIVELSE

Krimjournalister skal være samfunnets fremste forsvarere av rettssikkerheten - ikke ulver som jager byttet i blodtåke. Krimjournalisten gir en grundig innføring i det vanskelige, men spennende arbeidet krimjournalistikk er. En lang rekke kjente kriminalsaker er utgangspunktet for en detaljert gjennomgang av krimjournalistens hverdag. Etiske dilemma blir grundig beskrevet, og vanskelige ord og uttrykk blir nøye forklart. Boken drøfter grunnleggende samfunnsspørsmål som rettssikkerheten og identifisering av personer som blir involvert i kriminalsaker. Forfatteren argumenterer for at pressen er samfunnets fremste rettssikkerhetsgaranti, og at identifisering av siktede/tiltalte personer kan være positivt både for den anklagede og for samfunnet. Boken er skrevet for studenter og alle som har arbeidet i politi- og rettssystemet, samt personer som har befatning med krimjournalistikk. Den bør også være av interesse for folk som er opptatt av pressens rolle i samfunnet.

Bjarne Kvam er jurist og universitetslektor ph.d. ved Juridisk fakultet, Universitetet i Bergen.

Etiske dilemma blir grundig beskrevet, og vanskelige ord ... Et brutalt kvestet offer: Liket av en halvt nedgravd kvinne blir funnet i et telt på Ekebergsletta.Hun er steinet til døde, og det er merker etter piskeslag på ryggen. Den ene hånden er også kappet av.

RELATERTE BØKER