I velferdsstatens frontlinje

I velferdsstatens frontlinje - Jan Messel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Messel
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
I velferdsstatens frontlinje.pdf
ISBN
8228353139435

BESKRIVELSE

Fellesorganisasjonen for barnevernpedagoger, sosionomer og vernepleiere (FO) ble etablert i 1993. Tre selvstendige forbund ble slått sammen for å gi større slagkraft, både i lønnskampen og i helse- og sosialpolitikken. Slikt ble det spenninger av. Dette er historien om en helt unik fagforening. Den befinner seg i krysningspunktet mellom sosialpolitikken, det yrkesfaglige og den mer vanlige fagforeningsvirksomheten. Her er historien til forbundets kjerneområder der de fleste medlemmene har hatt sitt virke - omsorgen for utviklingshemmede, virksomheten på sosialkontorene og barnevernets arbeid i hjemmene og på institusjonene. Denne rikt illustrerte boken forteller hvordan de tre yrkesgruppene fant sin profesjonsidentitet, kampene om lønns- og arbeidsforhold og om mennesker, episoder og hendelser som har vært med på å forme fagforeningens historie.

Fellesorganisasjonen for barnevernpedagoger, sosionomer og ... Møter med ungdom i velferdsstatens frontlinje - Arbeidsmetoder, samarbeid og dokumentasjonspraksis i oppsøkende ungdomsarbeid (NIBR-rapport 2008:02) Rapporten beskriver og analyserer arbeidsmetoder, samarbeidsformer og dokumentasjonspraksis i oppsøkende arbeid med ungdom. Erik Henningsen og Nora Gotaas. i samarbeid med Marte Feiring.

Her taler forfatteren Roma midt imot, skriver Irene Levin i denne anmeldelsen av Jan Messels bok «I velferdsstatens frontlinje». Kjøp 'I velferdsstatens frontlinje, barnevernspedagogers, sosionomers og vernepleieres historie' av Jan Messel fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215021638 Pris: 475,-.

RELATERTE BØKER