Albert Åberg og lydene

Albert Åberg og lydene Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Albert Åberg og lydene.pdf
ISBN
2711811495216

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. Pappbok. Det er mange lyder hjemme hos Albert Åberg. I denne morsomme boka kan du titte, peke på og lytte til alt som lager lyd.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge. CE-advarsel: Bruk ikke leketøyet nær øret. Uriktig bruk kan gi hørselsskade

Du kan lade den elektriske bilen din, handle i butikken ... Albert Åberg er en liten, ganske vanlig gutt, som bor sammen med pappaen sin. Stor er han ikke.

I denne morsomme boka kan du titte, peke på og lytte til alt som lager lyd. Mange barn kjenner Albert Åberg. Albert Åberg og lydene.

RELATERTE BØKER