Minsten leter etter smokken

Minsten leter etter smokken - Mervi Lindman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mervi Lindman
DIMENSJON
4,47 MB
FILNAVN
Minsten leter etter smokken.pdf
ISBN
7293669619839

BESKRIVELSE

Minsten er supre småbarnsbøker med små overraskelser og morsomme påfunn. Illustratør Mervi Lindman er en mester på å formidle humor og sterke følelser i sine illustrasjoner. Illustrasjonene er fylt av morsom mimikk og drastiske situasjoner - alt for å få barn og foreldre til å peke på og prate om det de leser. Titt, lek og le sammen! Minsten har en smokk.Smokken er borte!Hvor er smokken?Minsten leter og leter ...Sagt om Minsten og den fine kroppen: «Det er en fryd at litteratur for små barn kan kombinere kvalitet, humor og barnets perspektiv på denne måten.» Tine Billing, Bibliotekstjänst

Serier; Gå til Serier; Alle serier Bestille (hele) serien Minsten? Bestill flere av samme forfatter. Logg inn for flere valg.

Innbundet. Minsten er sint! Minsten / Mervi Lindman.

RELATERTE BØKER