Medvirkning i arbeid med psykisk lidelse og rus

Medvirkning i arbeid med psykisk lidelse og rus En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Medvirkning i arbeid med psykisk lidelse og rus.pdf
ISBN
6505438584866

BESKRIVELSE

Arbeid med tvangsbestemmelsene ... Med alvorlig psykisk lidelse mener man blant annet psykoselidelser og bipolar lidelse, men det kan også omfatte alvorlige personlighetsforstyrrelser og mindre alvorlige psykiske lidelser som medfører omfattende funksjonssvikt. Hvilke perspektiver på psykisk lidelse kan ha betydning for etablering av ...

Det er viktig å redusere psykiske problemer - og øke mestringen av dem - for å få kontroll med bruk av rusmidler. RUS OG PSYKISK HELSE - 2020 er kongressen for alle som arbeider innen ROP-området, -både i kommunehelsetjenesten, i spesialisthelsetjenesten, i DPS'ene, i poliklinikkene, i spesialavdelingene, innen forskning og utdanning og alle som er involvert på brukersiden. Men kongressen retter seg også mot områdene oppvekst, skole, arbeid og bolig.

RELATERTE BØKER