Lev vel

Lev vel Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Lev vel.pdf
ISBN
3245811261447

BESKRIVELSE

Denne boken er et skattkammer av sitater og helse og personlig vekst. Etter hvert som du leser og går på oppdagelsesferd i alle de kloke ordene du finner her, vil du erfare ordenes helbredende kraft . Du vil også bli inspirert til å gi rom for vekst midt i det travle livet du lever. Slik er du også med på å motivere andre til personlig vekst.

Konferansen inngår som et ledd i en større kampanje, som fokuserer på et overgripende tema innen helse og frivillighet. Det overordnete målet med Lev Vel er å synliggjøre utfordringer, og å bidra til samfunnsendring, gjennom frivilligheten, slik at mennesker kan få bedre liv. Kjøp 'Lev vel, visdomsord om helse og personlig vekst, words of wisdom about healing and growth' av Ben Alex fra Norges raskeste nettbokhandel.

Konferansen inngår som et ledd i en større kampanje, som fokuserer på et overgripende tema innen helse og frivillighet. Temaet for Lev Vel 2020 bli sosial ulikhet i helse, og stiftelsen vil i perioden januar til mars arrangere fire frokostseminarer rundt om i landet med dette som tema. Hos Lev-Vel Sjælland er du ikke et nummer eller en adresse, DU er vores kunde og du skal betjenes som en kunde.

RELATERTE BØKER