Helvetesilden

Helvetesilden - Karin Fossum | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
10,96 MB
FILNAVN
Helvetesilden.pdf
ISBN
1886294377074

BESKRIVELSE

Vinner av Rivertonprisen for beste kriminallitterærere verk 2014. Juryen skriver i sin begrunnelse for prisen at "Fossum dyrker nærportrettet av menneskene hun forteller om, og lar leseren komme bak fasaden og under huden i sin søken etter motiv og årsak for forbrytelsene. Slik er det også denne gangen hvor hun fokuserer med stor innlevelse på barn og oppvekst, alenemødre og omsorg. Det er sårt og vondt og brutalt"«Og som Ibsen skriver Fossum et nydelig språk - presist, bildeskapende, ikke ett overflødig ord [...] Igjen er det en fornøyelse å møte parhestene Sejer og Skarre.» Rune Larsstuvold, Drammens Tidende TERNING 6 «Så skakende, medrivende og smertefull at man gir seg ende over.[...] Hadde det vært flere øyne enn seks på terningen, hadde denne romanen fått dem» Finn Stenstad, Tønsberg blad TERNING 6 «Karin Fossum er den litterært sterkeste av de norske krimforfatterne [...].» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen TERNING 5

I løpet av fem måneder skrev jeg meg gjennom stoff som helt sikkert har ligget der hele tiden. Det var annerledes." Når Karin Fossum skriver roman, handler det om å skrive fort når selve historien skal på plass. Kjøp 'Helvetesilden, roman' av Karin Fossum fra Norges raskeste nettbokhandel.

Et lite barn og en kvinne blir funnet brutalt knivdrept. Kvinnen er Connie - en alenemor som jobber som hjemmehjelp, barnet er hennes sønn, Simon på fem år. To alenemødre og sønnene deres.

RELATERTE BØKER