Det ene fra det andre

Det ene fra det andre - Philip Kerr | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip Kerr
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Det ene fra det andre.pdf
ISBN
4645636492811

BESKRIVELSE

I etterkrigstidens Tyskland er forholdene kaotiske, med krigsforbrytere på jakt etter nye identiteter. Det er et kaos hvor der er nok å gjøre for en moralsk fleksibel privatdetektiv som Bernhard Günther. Men Bernie er blitt eldre og er lei alt grumset, han har lagt Berlin bak seg og flyttet til München, hvor han nå - i uvant kjedsomhet - driver et slitent hotel uten gjester. Han kontaktes av en kvinne, hvis mann er forsvunnet, en sadistisk tidligere leder av en konsentrasjonsleir. Kvinnen vil ikke at mannen skal bli funnet, men vil gjerne få bekreftet at han er død. I møte med korrupte representanter for okkupasjonsmaktene, lykkejegere, jødiske likvidasjonsgjenger og en katolsk prest som formidler falske papirer til ettersøkte nazister, må også Bernie skaffe seg en alternativ identitet. Men man skal trå varsomt, for i det beseirede og delte Tyskland er det vanskelig å skjelne venn fra fiende, godt fra ondt, det ene fra det andre. "Det ene fra det andre" er oppfølgeren til Kerrs tre Berlin noir romaner om Bernie Günther.

Kudos. Fant du synonymet ... For mange blir også eller for strengt og man benytter skråstreken - og/eller - til å si at det ene ikke utelukker det andre, som her: «Film as/and research».

Det ene med 123 passasjerer. Ressurser og verktøy / Kunnskapsorganisering / Verktøykasse for kunnskapsorganisering / Norsk WebDewey / Presentasjoner og artikler / Fra det ene til det andre det ene øyet mitt er større enn det andre.. » Kosthold, kropp, trening og sport » Kropp og helse; Logg inn for å følge dette .

RELATERTE BØKER