Barn - bevegelse - oppvekst

Barn - bevegelse - oppvekst - Per Egil Mjaavatn, Kari Aasen Gundersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Mjaavatn, Kari Aasen Gundersen
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Barn - bevegelse - oppvekst.pdf
ISBN
6421730386877

BESKRIVELSE

Barn-bevegelse-oppvekst handler om fysisk aktivitet i norske småskolebarns hverdag og om betydningen av fysisk aktivitet for barns utvikling. Den bygger på resultater fra forskningsprosjektet Barn . bevegelse . oppvekst (BBO). Prosjektet har i årene 2000.2004 fulgt om lag 100 barn og deres familie tett gjennom fire år fra første til fjerde klasse.BBO-prosjektet var svært omfattende og enestående i Norge ved at det belyste så mange sider av barns liv og barnefamiliers hverdag. I denne boken har forfatterne satt prosjektet inn i en nasjonal og internasjonal sammenheng. Boken er slik blitt en kilde til kunnskap utover det konkrete prosjektet den er basert på.

Norske barn har generelt gode oppvekstvilkår, men mange utsettes for belastninger. Den bygger på resultater fra forskningsprosjektet Barn . bevegelse .

møbler/vegg/ gåvogn, eller med lett støtte under en albue • Særlig de minste barna kan ha stort utbytte av motorisk stimulering Barn som har vokst opp i slike bevegelser vil derfor tenke på den samme måten. Dette er en av grunnene til at barn i slike bevegelser har problemer med å komme seg ut: De kan ofte ha problemer med å ha en tankemessig referanse hvorfra de kan betrakte og evaluere sin egen bevegelse opp mot alternative kulturelle sammenhenger og verdisystemer. Barn - bevegelse - oppvekst av Per Egil Mjaavatn , Kari Aasen Gundersen heftet, 2008, Norsk (bokmål), ISBN 9788272861666.

RELATERTE BØKER