Bare kirka sto igjen

Bare kirka sto igjen - Marion Palmer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Palmer
DIMENSJON
3,78 MB
FILNAVN
Bare kirka sto igjen.pdf
ISBN
3195154860682

BESKRIVELSE

Gjennom personlige beretninger gir Marion Palmer et sterkt innblikk i folks opplevelser av krigen i de små bygdene i Kvalsund kommune. Små og store øyeblikk er klippet sammen til en medrivende fortelling. Marion Palmer utfordrer den vanlige måten å fortelle historien om krigen på. Dette er historie fortalt nedenfra - her kommer hverdagsmennesket til ordet, og det hun har å si, berører oss dypt. Bare kirka sto igjen er en episk fremstilling av hverdagsliv og motstand, evakuering og livet etter en utmattende krig. Likner ikke noe annet du har lest!? Illustrert med fotografier.

Vi ønsker at kommunen/politikerne snur i denne saken, og trekker tilbake beslutningen. Dess flere som står bak et ... Marion Palmer: "Bare kirka sto igjen - fortellinger om krigen i Finnmark" (Spartacus Forlag 314 sider + tillegg, noter, kilder, litteratur og takk 14 sider) Marion Palmer har tidligere skrevet dikt og tekster, og en roman "guttaperka".

90 krigsminner fra Finnmark. Hun fikk med seg et fotoalbum og en rød stråhatt.

RELATERTE BØKER