Året i skogen

Året i skogen - Torbjørn Ekelund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Ekelund
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Året i skogen.pdf
ISBN
9557732126346

BESKRIVELSE

Tolv Måneder, fire årstider, en kontormann og hans ryggsekk.Da han var 12 år gammel, ville han bli en berømt ekspedisjonist, en hard og ordløs type, den første som satte sine føtter på en hvit flekk på kartet. 30 år senere innså Torbjørn Ekelund at drømmen aldri ville gå i oppfyllelse. Han hadde ikke motet. Dessuten var det ingen hvite flekker igjen å oppdage.Men naturen var der fortsatt.Han bestemte seg for å realisere drømmen, men i et mindre format. Han pakket sekken og tilbrakte tolv ensomme netter i skogen, en i hver av årets måneder. Resultatet ble mikroekspedisjonen Året i skogen.Året i skogen er de store ekspedisjonenes antitese. Her er ingen sult og nød, ingen farlige rovdyr, ingen kamper på liv og død. Det handler om det norske natursynet og våre forestillinger om friluftsliv. Det handler om årstidenes skiftninger, om den nære naturen og om hvor lite som skal til for å oppleve et eventyr. Men først og fremst handler det om en manns forsøk på å gjenoppdage den skogen han tilbrakte så mye tid i da han var barn.De store ekspedisjonenes tid er over. Nå er det de små som gjelder.«... en perle av en bok ...» NRK«Befriende ujålete med befriende små observasjoner i et befriende lavt tempo om ubefriende hverdager det er mast av." Tom Stalsberg, Dagbladet«Ekelund er en sann inspirasjon til alle oss som sliter med tidsklemme og skulle ønske vi var mer i naturen.» NRKÅret i skogen er også utgitt i Tyskland.

E-bok . Torbjørn Ekelund Gutten og ... Kjøp 'Året i skogen, en mikroekspedisjon' av Torbjørn Ekelund fra Norges raskeste nettbokhandel.

Da han var 12 år gammel ville han bli en berømt ekspedisjonist, en hard og ordløs type, den første som satte sine føtter på en hvit flekk på kartet. 30 år senere innså Torbjørn Ekelund at drømmen aldri ville gå i oppfyllelse. Kjøp Året i skogen fra Bokklubber Tolv Måneder, fire årstider, en kontormann og hans ryggsekk.

RELATERTE BØKER