Å få seg en jobb

Å få seg en jobb - Angelika Schafft | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angelika Schafft
DIMENSJON
7,49 MB
FILNAVN
Å få seg en jobb.pdf
ISBN
4824033059893

BESKRIVELSE

Tallet på personer med psykiske lidelser som står utenfor arbeidslivet har økt sterkt de siste årene. Mange ønsker seg en jobb og har mye å bidra med, samtidig som arbeidslivet stadig fremstår som lukket for dem som har en slik diagnose. Arbeidsrettet rehabilitering ved psykiske helseproblemer er derfor et svært viktig tema i dagens Norge. I boken gis det eksempler på metoder og tiltak som virker lovende med tanke på arbeidsrettet rehabilitering for mennesker med psykiske helseproblemer og den forklarer hvorfor nettopp disse metodene og tiltakene fungerer bra.

Bare halvparten så mange unge med innvandrerbakgrunn hadde egne yrkesinntekter i 2015, sammenlignet med unge uten innvandrerbakgrunn. Ekspertene har talt: Disse tre utdanningene garanterer deg jobb. Det er ikke så lett å vite hva du skal bli.

Det er frustrerende å være uten jobb til tross for at du har en god utdannelse og kanskje solid erfaring fra arbeidslivet. Det gjør det lettere for sønnen eller datteren deres å få seg en egen sommerjobb eller en deltidsjobb. - Jeg har stor tro på at dette stemmer, sier Bratsberg.

RELATERTE BØKER