Underveis med MS

Underveis med MS - Anne Helset | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helset
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Underveis med MS.pdf
ISBN
5291246664339

BESKRIVELSE

Underveis med MS skildrer opplevelser av et liv med en uforutsigbar sykdom. Boken består av tekster som inneholder erfaringer, refleksjoner, stemninger, humor, selvironi, visdom, fantasi og livserfaring i et voksenliv med MS (multippel sklerose). Sykdommen kan ha mange vekslende faser over livsløpet, den kan ha utbrudd og stille faser, og gjør både dagen i dag og fremtiden usikker. Hverdagene har mange utfordringer. Anne Helset beskriver sine erfaringer på måter som gir innlevelse i og forståelse for hvordan sykdom griper inn i livsopplevelsen. Tekstene er opplysende, skakende, skapende og søkende, og gir ettertanke om liv, mestring og mening. Boken inngår i prosjektet "Livsløp og aldring med multippel sklerose" ved Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse, basert på inngående intervjuer med mennesker med MS. Anne Helsets egne opplevelser med sykdomsutviklingen over år inngår som en viktig del av prosjektet.

Les mer om Microsoft Teams her. Jon Birkenes er lektor ved Hartvig Nissen skole i Oslo, og har også utgitt historiebøker for videregående skole. Han er også forfatter i Gyldendals temabibliotek med bøkene Polen og Tyskland.Jon er en av forfatterne bak Underveis- Geografi for ungdomstrinnet. Blant personer med MS vil mellom 50 og 60 prosent få mer eller mindre alvorlige depresjoner.

Kroatias skjærgård er noen helt spesielt. På et skjærgårdscruise med MS Eden får du sju dager på deg til se den vakre skjærgården. Microsoft Teams er en digital plattform for kommunikasjon og samhandling, med funksjoner som støtter f.

RELATERTE BØKER