T. Singer

T. Singer - Dag Solstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Solstad
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
T. Singer.pdf
ISBN
4685351034374

BESKRIVELSE

Handlingen i "T. Singer" starter idet hovedpersonen som 34-årig, nyutdannet bibliotekar reiser med toget til Notodden for å begynne et nytt og anonymt liv som ansatt ved biblioteket der. På Notodden forelsker Singer seg i keramikeren Merete Sæthre, og flytter inn sammen med henne og hennes lille datter, men etter få år begynner forholdet å skrante. Like etter at de to har bestemt seg for å flytte fra hverandre, skjer det en ulykke som skal få avgjørende betydning for Singers videre liv. Fortelleren i "T. Singer" sier selv at romanen som helhet ikke er en lystig bok; i partier er den imidlertid preget av et dikterisk overskudd som gjør humoren fremtredende. Samtidig bidrar fortelleren her til å gjøre boken mer eksplisitt eksistensiell enn Solstads tidligere romaner. For "T. Singer" mottok Dag Solstad Kritikerprisen for tredje gang.

In 2007, he wrote and produced the music for Marc Rothemund's film: Pornorama. His music has been featured in several films and TV series in both the U.S.

Jeg legger ut teksten jeg skrev ved første gangs lesning. Egentlig var han en litt fordrukken lektor i 50-årsalderen med en kone som hadde est litt for mye ut, og som han spiste frokost med hver morgen. Kjøp T.Singer fra Bokklubber Romanen handler om den 34-årige bibliotekaren Singer, som reiser til Notodden for å begynne et nytt og anonymt liv ved biblioteket der.

RELATERTE BØKER